Fitomed kezdőlap
Keresés:  

Ajánlom ezt a terméket egy ismerősömnek

 
 
 

7925 Ft.

Mennyiség: darabot
Reducal duo

Szöveg nagyítása

Ismert tény, hogy az agresszív szabadgyökök típusaiktól függõen a sejteket több szinten támadják. Károsíthatják a sejtfehérjéket, a sejtmembrán lipideket, a sejt szénhidrát készletét és a nukleinsavakat is. A károsítás szintje és mértéke határozza meg, hogy az a késõbbiekben (akár évek múlva) milyen betegségek formájában fog jelentkezni.

Az Reducal duo összetétele tükrözi a védelmi stratégiát. A polifenolok a sejtfehérjéket, az
E-vitamin és kurkumin a sejtmebrán lipideket, a C-vitamin a szénhidrát tartalékot, az antociánok és a polifenolok egy része a nukleinsavakat hivatottak védeni. A zsírban oldódó vitaminok fölösleges akkumulációjára (felgyülemlésére) is gondoltak amikor E provitamint használtak mert így a maximális vitaminszint biztosítható a veszélyes túladagolás nélkül. Az egyes sejtekre bízták a provitaminból a megfelelõ mennyiségû vitamin idõbeni felszabadítását. A formulálásnál maximális koncentrációra törekedtek, hogy a lehetõ legkisebb mennyiség bevételével biztosítható legyen a napi ajánlott mennyiség (RDA). A folyékony kiszerelés a gyerekek ill. idõsek iránti érzékenység jele hiszen õk köztudottan nem szeretnek és sokszor nem is tudnak tablettákat ill. kapszulákat lenyelni.

A termék javasolt napi adagja teában vagy gyümölcslében feloldva felnõtteknek 10 ml, (12 év alatti gyerekeknek 5 ml, 5 év alatt nem ajánlott) ami a mellékelt adagoló mércével könnyedén kimérhetõ.
A termék praktikus kettõs kiszerelés formájában kerül forgalomba ami 1 havi intenzív antioxidáns kúra fedezetét biztosítja.


BP: 5 

 

 

 

Hrek Hrlevl Kapcsolat Szlltsi informcik Foldal